Tilausmusiikki

Säveltäjä Severi Peura toteuttaa tilaussävelmiä elokuviin, näytelmiin, yritysvideoihin ja mainoksiin. Musiikki on tärkeä äänikerronnallinen elementti AV-tuotannoissa ja näytelmissä ja sen luonne vaikuttaa ratkaisevasti välitettyyn viestiin.

Tilaussävelmän luomiseen kuuluu usein tiivis yhteistyö ohjaajan kanssa, jotta musiikki saadaan tukemaan visuaalista kerrontaa mahdollisimman hyvin. Kun käsikirjoitus tai parhaassa tapauksessa kuvakäsikirjoitus on valmis, sen pohjalta on hyvä lähteä työstämään musiikillista äänikerrontaa kohti lopullista muotoaan.

Raumaster Oy:n yritysvideosarjan traileri. Ohjaus: Vesa Taipaleenmäki / Klaffi Tuotannot. Musiikin sävellys ja tuotanto: Severi Peura / Peura Sound

Ponsse Oyj:n yritysvideo "We are Ponsse". Ohjaus: Vesa Taipaleenmäki / Klaffi Tuotannot. Musiikin sävellys ja tuotanto: Severi Peura / Peura Sound

Valmis tuote

Saat meiltä tilatusta sävellyksestä valmiin, laadukkaasti soivan lopputuotteen. Musiikki tuotetaan aina tilaukseen parhaiten soveltuvalla menetelmällä sopimuksen mukaan. Erikoisosaamisena mahdollistamme suurtenkin orkesterisovitusten tuotannon nykyaikaisia sample-pohjaisia instrumentteja hyödyntäen. Menetelmät vaativat paitsi korkealaatuisia äänikirjastoja (meillä mm. East West Hollywood), myös tarkkaa käsityöläisyyttä ja perehtymistä sekä soitinten luonnolliseen käyttäytymiseen että äänikuvien muodostamiseen. Meiltä löytyvät nämä kaikki.

PEURA SOUND | PUUTARHAKATU 7b B 14, 20100 TURKU | Y: 2581831-9 | 040 - 77 63 079 | info@peurasound.fi